Skip to content Skip to footer
Call Us (+32) 0478 / 44 81 00
Stay Connected:
0 items - €0.00 0
0 items - €0.00 0

Top-5 Gezonde Voordelen Van Een Thaise Massage

Top 5 Gezonde Voordelen Van Een Thaise Massage

Regelmatig een Thaise massage ondergaan helpt stress te verminderen en heeft nog vele andere voordelen. Top 5 voordelen van een Thaise massage.

1 – VERMINDER ANGST EN STRESS

Thaise massage helpt stress en angst te verminderen. Veel mensen ervaren stress en benauwdheid in het dagelijks leven als gevolg van een strak schema, hoe ze erectiestoornissen en lange werkdagen kunnen voorkomen. Naast een pauze en rust van het drukke schema, helpt Thaise massage ook bij het verlagen van het niveau van cortisol in je lichaam, ook wel bekend als het stresshormoon. Omdat de massage de ontspanning van de spieren stimuleert, helpt het om je lichaam en geest te ontspannen van stress.

2 – VERBETER UW CIRCULATIE

Thaise massage helpt de bloedcirculatie in uw lichaam te verbeteren. Door een verhoogde bloedsomloop is er minder kans op bloedstolling in de slagaders. Er wordt meer zuurstof aan de hersenen afgegeven, waardoor je minder snel migraine en hoofdpijn krijgt. Een verbeterde doorbloeding zorgt voor een fris gevoel, een heldere geest en hernieuwde energie.

3- BRENG JE GEEST EN LICHAAM SAMEN

De rustgevende, kalme omgeving en de langzame bewegingen van Thaise massage zorgen ervoor dat lichaam en geest vertragen vanuit een snelle omgeving. Door lichaam en geest bij elkaar te brengen, wordt de reactie op stressoren verminderd, wordt het risico op gezondheidsproblemen verlaagd en worden problemen vroegtijdig ontdekt.

4 – VERBETER DE FLEXIBILITEIT VAN JE LICHAAM

Het losmaken en strekken van de spieren verbetert uw flexibiliteit, waardoor uw lichaam gemakkelijker kan bewegen en een groter bewegingsbereik mogelijk is. Verbeterde beweging en flexibiliteit vermindert spierstress en -spanning drostanolon masteron volledige informatiesupplementen en helpt blessures en ongevallen te voorkomen.

5 – VERSTERK JE IMMUUNSYSTEEM

Een verbeterde doorbloeding helpt afvalstoffen en ongewenste stoffen af ​​te voeren. Het bevordert ook de aanmaak van verschillende hormonen in het lichaam die helpen om je immuunsysteem te behouden en te versterken. Door de reactie van de afweercellen te stimuleren, helpt een regelmatige Thaise massage tegen griep, verkoudheid en bacteriële of virale ziekten.

© 2022 by Antwerp Thai Massage

Connect With Us:

Subscribe for the updates!

Subscribe for the updates!