Top 5 Gezonde Voordelen Van Een Thaise Massage

Regelmatig een Thaise massage ontvangen helpt bij het verminderen van stress en heeft ook vele andere voordelen. Top 5 voordelen van een Thaise massage.

1 – Verminder angst en stress

Thaise massage helpt bij het verminderen van stress en angst. Veel mensen ervaren stress en benauwdheid in het dagelijkse leven door een strak schema natural how to avoid erectile dysfunction en lange werkdagen. Naast een pauze en rustperiode van het drukke schema, helpt Thaise massage ook bij het verlagen van het cortisolniveau in je lichaam, ook wel het stresshormoon genoemd. Doordat de massage de ontspanning van de spieren stimuleert, helpt dit om je geest en lichaam te ontspannen van stress.


2 – Verbeter je bloedsomloop

Thaise massage helpt bij het verbeteren van de bloedsomloop in je lichaam. Door een verhoogde bloedsomloop zijn er minder kansen op bloedstolling in de slagaders. Meer zuurstof wordt naar de hersenen gebracht, waardoor je minder kans hebt op het krijgen van migraine en hoofdpijn. Verbeterde bloedsomloop zorgt voor een fris gevoel, een heldere geest en vernieuwde energie.

 

3- Breng je geest en lichaam samen

De rustgevende, kalme omgeving en de trage bewegingen van de Thaise massage zorgen ervoor dat het lichaam en de geest vertragen vanuit een snelle omgeving. Door het samenkomen van geest en lichaam met elkaar, wordt de reactie op stressoren verlaagd, verlaagt het de kans op gezondheidsproblemen en zorgt het voor het vroegtijdig opmerken van eventuele problemen.

 

4 – Verbeter de soepelheid van je lichaam

Losmaken en stretchen van de spieren verbetert je flexibiliteit waardoor je lichaam makkelijker beweegt en een groter bewegingsbereik mogelijk is. Een verbeterde beweging en flexibiliteit vermindert spierstress en spanning drostanolone masteron full information supplements en helpt bij het voorkomen van letsels en ongevallen.

 

5 – Versterk je immuunsysteem

Een verbeterde bloedsomloop helpt bij het verwijderen van afvalstoffen en ongewenste stoffen. Het bevordert ook de productie van verschillende hormonen in het lichaam die helpen bij het onderhouden en versterken van je immuunsysteem. Door het stimuleren van de respons van de immuuncellen helpt een regelmatige Thaise massage tegen griep, verkoudheid en bacteriële of virale ziektes.