Massage Combinaties

Onze Arrangementen

THAI EXPLORER 120 min – €120

Combinatie Thaise Traditionele Massage + Aroma Olie massage.

Laat je verrassen door de aroma’s van de Aroma Olie Massage en de helende werking van de Thaise Traditionele Massage. Super aanbieding voor iedereen die toe is aan een effectieve anti-stress behandeling.

SIAM RELAX 120 min – €120

Combinatie Olie Massage + Voetmassage.

Een relax behandeling voor het lichaam en de voeten. Met etherische oliën worden pijnlijke spierknopen en blokkades op Thaise traditionele wijze via strijkingen en knedingen weggemasseerd.

ANTI-STRESS PACKAGE 90 min – €90

Rug, nek & schoudermassage + Voetmassage.

Een anti-stress behandeling voor het op Thaise traditionele wijze masseren van knelpunten in het bovenlichaam en de voeten. Geef je lichaam en spieren de aandacht die ze verdienen!

ORIENTAL EXPERIENCE 120 min – €120

Combinatie Thaise Traditionele Massage + Voetmassage.

Een behandeling die zowel het lichaam als de voeten op Thaise traditionele wijze masseert. Onze voeten zijn onmisbaar in het dagelijks leven en soms vergeten we ze de nodige aandacht te geven. De perfecte combinatie om te relaxen van top tot teen!

THAISE KRUIDENSTEMPEL ARRANGEMENT 90 min – €90

Combinatie Thaise Traditionele Massage + Herbal pack.

Een mengeling van ontspannende, reinigende en activerende Thaise kruiden wordt gebonden in een linnen doek, met stoom verwarmd en op het lichaam aangebracht. De heilzame werking van de kruiden in combinatie met de Thaise Traditionele massage maken de spieren soepeler en activeren de bloedcirculatie.

DE LUXE PACKAGE 180 min – €175 (enkel mits voorschot)

Combinatie Thaise Traditionele Massage + Olie Massage + Voetmassage.

Ervaar de helende werking van de Thaise massage traditie met een combinaties van 3 soorten massage voor het gehele lichaam in combinatie met etherische oliën. Ontstress en ontspan. De ultieme combinatie voor een complete behandeling!