Skip to content Skip to footer
Call Us (+32) 0478 / 44 81 00
Stay Connected:
0 items - €0.00 0
0 items - €0.00 0

Arrangements

Massage Combinations

Onze Arrangementen

THAI EXPLORER
120 min – €130

Combinatie Thaise Traditionele Massage + Aroma Olie massage.

Laat je verrassen door de aroma’s van de Aroma Olie Massage en de helende werking van de Thaise Traditionele Massage. Super aanbieding voor iedereen die toe is aan een effectieve anti-stress behandeling.

SIAM RELAX
120 min – €130

Combinatie van oliemassage + voetmassage.

Een ontspannende behandeling voor lichaam en voeten. Met essentiële oliën worden pijnlijke spierknopen en verstoppingen op traditionele Thaise wijze weggemasseerd door middel van strijken en kneden.

ANTI-STRESS PACKAGE
90 min – €95

Rug-, nek- en schoudermassage + Voetmassage.

Een anti-stress behandeling voor het op Thaise traditionele wijze masseren van knelpunten in het bovenlichaam en de voeten. Geef je lichaam en spieren de aandacht die ze verdienen!

ORIENTAL EXPERIENCE
120 min – €130

Combinatie Thaise Traditionele Massage + Voetmassage.

Een behandeling waarbij zowel het lichaam als de voeten op Thaise traditionele wijze worden gemasseerd. Onze voeten zijn onmisbaar in het dagelijks leven en soms vergeten we ze de nodige aandacht te geven. De perfecte combinatie om van top tot teen te ontspannen!

THAISE HERBS PACKAGE
90 min – €95

Combinatie Thaise Traditionele Massage + Kruidenpakket.

Een mengsel van ontspannende, reinigende en stimulerende Thaise kruiden wordt in een linnen doek gebonden, met stoom verhit en op het lichaam aangebracht. De heilzame werking van de kruiden in combinatie met de Thai Traditional massage maakt de spieren soepeler en activeert de bloedsomloop.

DELUXE PACKAGE
180 min – €195 (ALLEEN BIJ VOORUITBETALING)

Combinatie Thaise Traditionele Massage + Oliemassage + Voetmassage.

Ervaar de helende werking van de Thaise massagetraditie met een combinatie van 3 soorten massages voor het hele lichaam in combinatie met essentiële oliën. Ontstressen en ontspannen. De ultieme combinatie voor een complete behandeling!

© 2022 by Antwerp Thai Massage

Connect With Us:

Subscribe for the updates!

Subscribe for the updates!