Skip to content Skip to footer
Call Us (+32) 0478 / 44 81 00
Stay Connected:
0 items - €0.00 0
0 items - €0.00 0

Over Ons

Over ons

WIE ZIJN WIJ?

THAISE MASSAGES IN ANTWERPEN

Als vergund massagesalon kan u erop vertrouwen dat u in een hygiënisch professioneel salon terecht komt die voldoet aan de toelatingsvoorwaarden van de stad Antwerpen. In ons salon bieden wij jou een Thaise relaxerende sfeer aan in het centrum van Antwerpen. Het is onze missie kwaliteitsvolle Thaise massagetherapie aan te bieden volgens de Thaise traditie. Ons ganse massageteam is Thais en deskundig opgeleid in Thailand en u kunt er dan ook op vertrouwen dat u bij ons een professionele massage ondergaat. Ik kijk er alvast naar uit u te mogen ontmoeten in ons salon en u de kunst van authentieke Thaise massage te laten ervaren.

Team

ONZE MASSEUSES

MAE

Manager

RUSNEE

Massage Therapist

LEK

Massage Therapist

TOEM

Massage Therapist

Wederom heb ik samen met mijn echtgenote gisteren een zalige 120 minuten durende voet en olie massage gehad. we voelen ons alweer herboren!! tot binnenkort.

Peter Jacobs

Peter Jacobs

Het voelt altijd een beetje als een reisje naar Thailand: de vriendelijkheid waarmee je ontvangen en behandeld wordt, de rustige ontspannen sfeer met een zacht oosters muziekje, een lekker geurende olie, een warmtegloed, … een COMPLEET plaatje van wat een weldoende massage moet zijn!

Vanessa Roggeman

Vanessa Roggeman

Had a couples massage here and can highly recommend the work ethic of these ladies !! You will know you had a massage .

MARC WOUTERS

MARC WOUTERS

I felt like having Thai massage in Thailand. Oil massage is surely recommended. You will feel like you are having a holiday in Thailand. Relaxing and nice environment. The best one in Belgium!!!!!

Sumita Moundej

Sumita Moundej

Authentic Thai massages in Antwerp city! So happy to have discovered this place. I always feel reborn after a visit.

Ines de Bien

Ines de Bien

Ik heb gekozen voor de olie massage, deze was zalig, warme olie op je lichaam doet wonderen. Helemaal ontspannen ben ik buiten gewandeld. De sfeer is ook zeer aangenaam, rustig muziekje, lekker warm binnen (wat niet overal zo is!!). Ik ga zeker terug. Een aanrader voor iedereen de even wil ontsnappen aan het drukke leven buiten…

Valérie Raymakers

Valérie Raymakers

Een aanrader! Zeer vriendelijke mensen. Uitstekende massages!

Valerie Deprez

Valerie Deprez

© 2022 by Antwerp Thai Massage

Connect With Us:

Subscribe for the updates!

Subscribe for the updates!