Skip to content Skip to footer
Call Us (+32) 0478 / 44 81 00
Stay Connected:
0 items - €0.00 0
0 items - €0.00 0

Zo Haal Je Het Beste Uit Je Massage

Zo Haal Je Het Beste Uit Je Massage

Hoe zorg je ervoor dat de Thaise massage de beste ervaring voor je lichaam is en dat je er weer een wilt ontvangen? Hier zijn enkele tips om u te helpen het meeste uit uw massage te halen.

Wees voorbereid op de massage

Eet niet vlak voor een massagesessie. Het is belangrijk dat je lichaam de kans krijgt om de maaltijd te verteren. Probeer op tijd te komen om haast en stress te voorkomen, anders duurt het langer om te ontspannen.

Bespreek uw behoeften en gezondheid met de massagetherapeut

Vertel de massagetherapeut uw verwachtingen en redenen voor de massage. Praat over uw algemene gezondheid, fysieke conditie, stressniveaus en gevoelige gebieden. Voor de massagetherapeut is het belangrijke informatie omdat het de massage kan beïnvloeden. Het helpt de massagetherapeut ook bij het plannen van de sessie en het adviseren welke massage het meest geschikt is. Vergeet niet om allergieën voor oliën, lotions of poeders te vermelden. De therapeut kan tijdens de massage olie of lotion gebruiken. Als u allergisch bent, kan de massagetherapeut kiezen voor geen of een vervangend Product.

Tijdens de massage

Vergeet niet normaal en regelmatig te ademen, dit bevordert de ontspanning. Let op waar je (onbewust) je ademhaling kunt beperken. Dit kan duiden op een gevoelig gebied of een gespannen gevoel op een bepaalde plek. Ontspan je spieren en je geest. Het is contraProductief om tijdens de massage je spieren aan te spannen of te verharden. Laat uw massagetherapeut weten wanneer u uw spieren voelt. De massagetherapeut kan mogelijk de druk of massagetechniek aanpassen om dat specifieke gebied te helpen ontspannen. Als je tijdens de massage steeds aan werk of problemen denkt, probeer je dan te concentreren op de handen en bewegingen van de massagetherapeut. Dit helpt de geest tot rust te brengen en voelt zich meer op het lichaam gericht.

Communiceer uw voorkeuren

Vertel uw massagetherapeut of u liever niet naar muziek luistert tijdens uw massagesessie, of u liever praat of niet, en welke druk u verkiest. Als u zich op enig moment ongemakkelijk voelt, moet u dit aan de massagetherapeut vertellen.

Na de massage

Blijf na de massage rustig en sta niet te snel op. Als u zich duizelig voelt na de massage, ga dan wat langer liggen. Het duurt meestal even voordat uw lichaam de resultaten van de massagesessie heeft geïntegreerd en opgenomen. Drink extra water na de massage, dit komt het heilzame effect van de massage ten goede. Meerdere massagesessies met regelmatige tussenpozen bieden op de lange termijn het meeste voordeel. De therapeutische effecten van massage zorgen ervoor dat hoe vaker je gemasseerd wordt, hoe beter je je voelt en hoe sneller je lichaam positief reageert. Dit stimuleert ontspanning en onderbreekt chronische stresspatronen in het lichaam. Vaak is meer dan één sessie nodig, vooral als u te maken heeft met chronische spierspanning of herstel van weefselblessures.

© 2022 by Antwerp Thai Massage

Connect With Us:

Subscribe for the updates!

Subscribe for the updates!