Skip to content Skip to footer
Call Us (+32) 0478 / 44 81 00
Stay Connected:
0 items - €0.00 0
0 items - €0.00 0

Hoe Zorgt Een Thaise Massage Voor Minder Stress?

HOE ZORGT EEN THAISE MASSAGE VOOR MINDER STRESS?

Een Thaise massage heeft veel voordelen. Een van die voordelen is het verlagen van stress. Er zijn verschillende manieren waarop een Thaise massage het stressniveau kan verlagen, voor een gelukkig en ontspannen gevoel.

ONTSPANNEN VAN GESPANNEN SPIEREN

Doordat we soms voor lange periodes zitten of onszelf in één of soortgelijke posities begeven, zijn onze spieren onderhevig aan onnatuurlijke spanning. Op de lange termijn kan dit leiden tot een aanzienlijke spanning in de spieren en een toename van de bestaande stress. Een Thaise massage helpt om de spieren te ontspannen, door de warmte die zich ontwikkelt samen met de bewegingen en het strekken van de spieren. Ook reinigt de massage de spieren van opgebouwd melkzuur.

DIEPERE SLAAP

De ontspanning van een Thaise massage verbetert de emotionele status van een persoon en bevordert een diepe, gezonde nachtrust. Een diepe slaap is gunstig voor het lichaam en maakt het mogelijk om te genezen en te herstellen van stress en lichamelijk letsel. Het zorgt voor een opgewekt gevoel bij het opstaan en verbetert het vermogen om met stress om te gaan. De ontspanning van het lichaam tijdens en na de massage verbetert de bloedsomloop. Dit zorgt er ook voor dat het lichaam het melatoninehormoon afgeeft, dit hormoon is verantwoordelijk voor het onderhouden en verbeteren van de kwaliteit van de slaap.

KALME OMGEVING

In een drukke, luide omgeving kan het soms moeilijk zijn om te ontspannen en diep adem te halen. Thaise massage wordt uitgevoerd in een rustige en ontspannende omgeving die de ontspanning van geest en lichaam stimuleert. Vooral in een werk- en leefomgeving met veel drukte en een snel tempo, kan een moment van vertraging, ontspanning en een rustige omgeving de geest kalmeren en helpen bij het verminderen van stress.

BETERE ADEMHALING

Wanneer de rug en andere spieren gespannen zijn zorgt dit snel voor een slechte houding van het lichaam. Niet alleen de rug lijdt hieraan, maar het kan ook ertoe leiden dat het lichaam licht naar voren leunt. Dit leidt tot een verkleinde borstholte en samengeperste longen. Verminderde longcapaciteit geeft een korte en oppervlakkige adem, dit verhoogt de stress in het lichaam en verlaagt de zuurstofniveaus in het lichaam. Thaise massage is zeer effectief bij het verbeteren van de lichaamshouding en het corrigeren van de wervelkolom. Door het versterken en ontspannen van de gespannen spieren wordt de borstholte geopend en de longen kunnen meer lucht opslaan. Met een grotere longcapaciteit kan meer zuurstof in het lichaam worden opgeslagen en in het bloed worden opgenomen. Het resultaat is een diepe en langere ademhaling die stress verminderen.

MENSELIJKE AANRAKING

We hebben allemaal een natuurlijk instinct voor een menselijke brand maxtreme pharma usa for sale aanraking. De aanraking van een andere mens beïnvloedt ons positief, kalmeert ons automatisch en verlaagt de bloeddruk. Andere voordelen van order hcg online menselijke aanraking, zoals verbeterde circulatie en ontspanning van de geest, verlagen samen het stressniveau.

MEER SEROTONINE

Een Thaise massage zorgt voor het vrijkomen van verschillende hormonen in het lichaam en een daarvan is serotonine. Serotonine is altijd aanwezig in ons lichaam en regelt ons geluksgevoel, angst en gemoedstoestand. Een lager niveau van serotonine in het lichaam is vaak de oorzaak van verhoogde angst en depressie. Wanneer de serotonine niveaus stijgen als gevolg van de massagetherapie, vermindert dit angst en depressie, twee belangrijke oorzaken van verhoogde stress.

© 2022 by Antwerp Thai Massage

Connect With Us:

Subscribe for the updates!

Subscribe for the updates!