Skip to content Skip to footer
Call Us (+32) 0478 / 44 81 00
Stay Connected:
0 items - €0.00 0
0 items - €0.00 0

De Voordelen Van Aromatherapie Massage?

DE VOORDELEN VAN AROMATHERAPIE MASSAGE

Bij een aroma olie massage wordt gebruik gemaakt van etherische oliën welke een helende werking hebben op de huid. Deze oliën zijn gemaakt van een hoge concentratie natuurlijke en plantaardige stoffen. De aromatherapie massage is een zachte ontspannende massage waarbij pijnlijke spierknopen via strijkingen en knedingen worden weggemasseerd. De spieren worden hierbij gestimuleerd en het helpt bij het Cabaser in USA verwijderen van afvalstoffen. De massage draagt ook bij aan het verbeteren van de bloedsomloop, flexibiliteit en mobiliteit.

De etherische oliën geven een positieve toevoeging aan de massage via het inademen van de geuren en het contact met de huid. Het inademen van de geuren helpt bij het tot rust komen en het ontspannen van de spieren. Natuurlijke oliën zijn daarbij erg Exemestane (Aromasin) geschikt voor het verzachten en hydrateren van de huid doordat het belangrijke vettige zuren, anti-oxidanten en mineralen bevat. Het is belangrijk om de etherische oliën zorgvuldig order Exemestane online te combineren zodat de maximale werkzaamheid uit de oliën kan worden gehaald.

Overleg met onze getrainde massagetherapeuten of aromatherapie massage de juiste behandeling is voor jou. Aroma olie massage wordt vaak aangeraden voor mensen met spier- en gewrichtsproblemen, hoofdpijn, migraine, rugpijn, slapeloosheid, menstruatiepijn (PMS), en weight loss fysieke of mentale stres.

© 2022 by Antwerp Thai Massage

Connect With Us:

Subscribe for the updates!

Subscribe for the updates!