Testimonials

What our customers say

Vanessa Roggema
Het voelt altijd een beetje als een reisje naar Thailand: de vriendelijkheid waarmee je ontvangen en behandeld wordt, de rustige ontspannen sfeer met een zacht oosters muziekje, een lekker geurende olie, een warmtegloed, ... een COMPLEET plaatje van wat een weldoende massage moet zijn!
Sophie Deheinzelin

The best thai massage in town

Valérie Raymakers

Ik heb gekozen voor de olie massage, deze was zalig, warme olie op je lichaam doet wonderen. Helemaal ontspannen ben ik buiten gewandeld. De sfeer is ook zeer aangenaam, rustig muziekje, lekker warm binnen (wat niet overal zo is!!). Ik ga zeker terug. Een aanrader voor iedereen de even wil ontsnappen aan het drukke leven buiten...

 

Sumita Moundej
I felt like having Thai massage in Thailand. Oil massage is surely recommended. You will feel like you are having a holiday in Thailand. Relaxing and nice environment. The best one in Belgium!!!!!
Koen Biggelaar
Top massage gehad. Ik zat van tevoren helemaal vast in mijn spieren en had nekpijn. Na de massage, waarbij ik bewegingen heb gemaakt waarvan ik niet wist dat ik ze kon, voel ik me als herboren. Dank!

Facebook Reviews

Facebook API Ratning: {"error":{"message":"Any of the pages_read_engagement, pages_manage_metadata,\n pages_read_user_content, pages_manage_ads, pages_show_list or\n pages_messaging permission(s) must be granted before impersonating a\n user's page.","type":"OAuthException","code":190,"fbtrace_id":"Adz5o3M7bZduHokrJktHpQu"}}